Dubóczky Anna, Moroncsik Ádám, másodéves-, valamint Varsányi Ádám, harmadéves hallgatóink munkái bekerültek a legjobb pályaművek közé a  Le Fleuve Et La Cité (A folyó és a lakóhely) című nemzetközi pályázaton. A franciaországi Ile-de-France-i kisváros egyik kulturális szervezete, a Seine-Amont Egyesületének, a folyók és a lakóhely viszonyáról kiírt pályázatán három kategóriában - plakát, fotó, film – lehetett indulni. 

Varsányi Ádám munkája

A pályázaton a Visart, több európai iskolával együtt, Thierry Sarfis, az EME plakáttervezés tanárának meghívására vett részt, nem is kis sikerrel.  A neves szakemberekből álló zsűri ugyanis három hallgatónk plakáttervét is beválasztotta aközé a harminc pályamunka közé, melyek megjelennek majd egy poszteren és részt vesznek a pályázat hivatalos kiállításán is.

 
A pályázatról bővebben itt olvashattok.
 

Moroncsik Ádám és Dubóczky Anna munkái


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr271962104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása