A Focus Creative "DESING Pályázat" címmel tojástartó csomagolástervezői versenyt hirdetetett melyre 11 visartos diák küldte be pályamunkáját. Közülük hat tanulónk csomagolásterve bejutott a legjobb harminckilenc közé. A hivatalos verseny a november 29-én lezárult, de a Közönségdíjért még minden alkotás versenyben van.

Baksa János, László Dóri, Bíró Petra, Gellén Sára, Dubóczky Anna és Szabó Attila pályaművére szavazni a Focus Creative Facebook oldalán, december 1-jén 16 óráig lehet.
Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, íme a hat versenyben lévő alkotás: (mivel a pályázatokat név nélkül tették közzé, ezért a fotókhoz mi sem társítunk neveket)
 
 
Az pályázat és a közönségszavazás eredményhirdetése december 2.-án, a 17 órakor kezdődő díjkiosztón lesz a Makett Laborban.
A megnyítót követő kiállítás látogatható: 2010. december 2, 3, 7, 8, 9-én, 12-19 óra közötti órában.
Kiállítás helyszíne: Makett Labor, Budapest, 1093 Pipa u. 4. Szeretettel várnak mindenkit!

 


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr982482370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tremt 2010.11.30. 18:28:18

nemazért, de nem stimmel a hat kép:D
süti beállítások módosítása