Szabadkézi skiccekkel indult el a grafikusi pályán – és ha alkalma nyílik rá, a számítógépes munkától a fotóig ma is maga dolgozik minden fázison. Svajer László ebben az évben már a harmadik  VISARTos diák akit a HG.hu "A 7 grafikusának" választott. Ha a tendencia így folytatódik tovább, akkor a itt visart.blog.hu-n a 2010/11-es tanév végén meg fogjuk választani az év grafikusát.

Svajer Lászlóval már találkozhattatok itt a blogon, nem is akármilyen apropó kapcsán:Kiss Annával, Gellén Sárával alkotott csapatávall a Magyar Telekom, "Én iskolám" című pályázatára készített videójukkal, Török Ferenc filmrendezőnek köszönhető enelnyerték  a zsűri különdíját.

Ebből is látszik, hogy Laci, amellett, hogy főként tervező grafikusként szeretne érvényesülni, nagyon szeret kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, és belevetni magát egy-egy új témába is – de azzal is tisztában van, hogy szerencsés, hiszen még csak a pálya kezdetén áll. Mostanában – a VISARTos évfolyamtársakkal együtt, többnyire a Szimplában ülve – a diplomamunkáján dolgozik: egy négy részlegből álló, szürreális étteremhez készít grafikai anyagokat. Ebben is, akárcsak az iskolai feladatoknál, a komplexitás izgatja a legjobban. A diploma koncepciója a stílusok találkozására épül, így László momentán „égetettkávé-betűk, piktogramok, ételfotók és látványtervek tengerében úszik”.

Svajer László sciel.eu, behance.net/rackalackab0df

Oldalpárok a saját vázlatkönyvből

 

Nina Hagen kiadvány – oldalpárok (iskolai munka)

 

Home Made‟, kézzel készült csokis sütemények csomagolása (iskolai munka)

 

 

Új almárka a Bershkának - arculat, fotó- és sajtóhirdetés, plakátok

Festett piktogramok a készülő diplomamunkához (éttermi arculat)
 
Forrás: HG.hu

 


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr572810100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása