Az első budapesti francia művészeti főiskola Nyílt Napot tart május 21-én szombaton 9 és 16 óra között. A nyílt napon megnézheti a végzettek diplomamunkáit, bemutatjuk francia partnerünket és oktatási programunkat, megtudhatja a felvételi részleteit, felteheti kérdéseit. A diplomamunkákból rendezett kiállítás megtekintését ajánljuk mindazoknak, akik  grafikusok, Art Directorok, csomagolástervezők vagy esetleg webdesignerek szeretnének lenni.

Az érdeklődőket a
Visart vezetői 11 órakor előadással várják, melyen bemutatják a négyéves oktatás programját; a tantárgyakat, az időbeosztást, a francia társintézményt, avalamint  különböző pályázatokat, de praktikus információkat adnak a felvételivel és az iskola működésével kapcsolatban is.


A VISART Művészeti Akadémia a párizsi Ecole d’Art Maryse Eloy társintézménye, 2004-ben kezdte meg működését Budapesten. Vizuális kommunikáció szakán párhuzamosan négy szakirányt tanulnak hallgatóink: reklám, multimédia (animáció és webdesign), csomagolás és grafikai tervezés (arculat, plakát, tipográfia, kiadvány). A négyéves képzés végén a francia állam által elismert BA szintű diplomájukkal lehetőségük van hazai vagy külföldi Master programokra becsatlakozni, illetve azonnal elhelyezkedni vizuális szakemberként.

Diákjainknak már tanulmányaik alatt lehetőségük nyílik, hogy a szakmát közvetlen közelről tanulmányozzák és tanulhassák: nyári gyakorlaton vesznek részt nemzetközi ügynökségeknél, egy hónapos párizsi tanulmányi útra mehetnek a francia partneriskolába, vagy a hazai szakmai élet vezető képviselőinek előadásait hallgathatják órákon.

Az előadásra kérjük jelezze részvételi szándékát e-mailben vagy telefonon!

tel.: 209 32 40

info[at]visart.hu
www.visart.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr352872069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a generous designer · http://agenerousdesigner.com 2011.05.06. 13:29:14

Kiváncsi lennék ki csinálta a fotón lévő Traubi csomagolásokat? :o Nagyon jól sikerültek!
süti beállítások módosítása