Szalka Krisztina
született: 1987, Budapest
tanulmányok
2003-07 Kézműipari Szakközépiskola és Szakiskola, Grafika szak
2007-11 Visart Művészeti Akadémia
2003-07 Kézműipari Szakközépiskola és Szakiskola, Grafika szak
2007-11 Visart Művészeti Akadémia
szakmai tapasztalat
2010 szakmai gyakorlat, Art Force Kreatív Kommunikáció, Budapest
2010 szakmai gyakorlat, Art Force Kreatív Kommunikáció, Budapest
DIPLOMA
Biokay! - Fresh Farmburger etc. - bio gyorsétterem lánc teljes arculata, az ételek elvitelére szolgáló környezetbarát csomagolások, ill. image reklámkampány
Miért ne lehetne egy gyorséttermi étel egyben finom, gyors, olcsó és legfőképpen egészséges?
Egy bio gyorsétterem lánc elérhető áron adna lehetőséget arra, hogy bárki (legyen az diák, átlagos, esetleg szűkösebb anyagi háttérrel rendelkező ember) megkóstolhasson egy egészséges hamburgert, egy az étteremben saját kezűleg leszakított paradicsomból készült salátát, vagy egy kizárólag magyar termelők által, vegyszer hozzáadása nélkül előállított alapanyagokból készült menüt.
Magyarország jó természeti adottságokkal, gazdag termőfölddel megáldott, minőségi szerves alapanyagokkal rendelkező ország, az emberek túlnyomó százaléka mégis multikban vásárolja meg a külföldről behozott árut, a kistermelők pedig gyakran nem tudják eladni az egészséges, tanyasi termékeiket. Az általam tervezett fiktív bio gyorséttermet egy Budapest vonzáskörzetében üzemelő farm látná el friss, egészséges, magyar alapanyagokkal. Az étteremre ambient reklámkampánnyal hívnám fel a figyelmet, például bárki által meglocsolható, fűmaggal kirakott citylight-tal, melynek tartalma a növekedéssel együtt válik láthatóvá, parkokban kiültetett „free” konyhakertekkel, flyer gyanánt osztogatott tasakos, elültethető meglepetés magokkal
Egy bio gyorsétterem lánc elérhető áron adna lehetőséget arra, hogy bárki (legyen az diák, átlagos, esetleg szűkösebb anyagi háttérrel rendelkező ember) megkóstolhasson egy egészséges hamburgert, egy az étteremben saját kezűleg leszakított paradicsomból készült salátát, vagy egy kizárólag magyar termelők által, vegyszer hozzáadása nélkül előállított alapanyagokból készült menüt.
Magyarország jó természeti adottságokkal, gazdag termőfölddel megáldott, minőségi szerves alapanyagokkal rendelkező ország, az emberek túlnyomó százaléka mégis multikban vásárolja meg a külföldről behozott árut, a kistermelők pedig gyakran nem tudják eladni az egészséges, tanyasi termékeiket. Az általam tervezett fiktív bio gyorséttermet egy Budapest vonzáskörzetében üzemelő farm látná el friss, egészséges, magyar alapanyagokkal. Az étteremre ambient reklámkampánnyal hívnám fel a figyelmet, például bárki által meglocsolható, fűmaggal kirakott citylight-tal, melynek tartalma a növekedéssel együtt válik láthatóvá, parkokban kiültetett „free” konyhakertekkel, flyer gyanánt osztogatott tasakos, elültethető meglepetés magokkal
A bejegyzés trackback címe:
https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr653234671
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.