diploma 2011: Szalka Krisztina

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

2011.09.17. 19:49

Szalka Krisztina
www.helloi.am
 
született: 1987, Budapest
 
tanulmányok 
2003-07 Kézműipari Szakközépiskola és Szakiskola, Grafika szak
2007-11 Visart Művészeti Akadémia 
 
 
 
szakmai tapasztalat 
2010       szakmai gyakorlat, Art Force Kreatív Kommunikáció, Budapest
 
DIPLOMA
Biokay! -  Fresh Farmburger etc. - bio gyorsétterem lánc teljes arculata, az ételek elvitelére szolgáló környezetbarát csomagolások, ill. image reklámkampány
Miért ne lehetne egy gyorséttermi étel egyben finom, gyors, olcsó és legfőképpen egészséges?
Egy bio gyorsétterem lánc elérhető áron adna lehetőséget arra, hogy bárki (legyen az diák, átlagos, esetleg szűkösebb anyagi háttérrel rendelkező ember) megkóstolhasson egy egészséges hamburgert, egy az étteremben saját kezűleg leszakított paradicsomból készült salátát, vagy egy kizárólag magyar termelők által, vegyszer hozzáadása nélkül előállított alapanyagokból készült menüt. 
Magyarország jó természeti adottságokkal, gazdag termőfölddel megáldott, minőségi szerves alapanyagokkal rendelkező ország, az emberek túlnyomó százaléka mégis multikban vásárolja meg a külföldről behozott árut, a kistermelők pedig gyakran nem tudják eladni az egészséges, tanyasi termékeiket. Az általam tervezett fiktív bio gyorséttermet egy Budapest vonzáskörzetében üzemelő farm látná el friss, egészséges, magyar alapanyagokkal. Az étteremre ambient reklámkampánnyal hívnám fel a figyelmet, például bárki által meglocsolható, fűmaggal kirakott citylight-tal, melynek tartalma a növekedéssel együtt válik láthatóvá, parkokban kiültetett „free” konyhakertekkel, flyer gyanánt osztogatott tasakos, elültethető meglepetés magokkal
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr653234671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása