Nyílt nap a Visart-ban!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

2013.01.14. 13:43

A VISART Művészeti Akadémia nyílt napot tart 2013. január 19-én, szombaton 9.00-16.00 óráig.

A programról
A nyílt nap keretében az érdeklődőknek 11.00 órakor előadást tartanak a Visart vezetői.
Bemutatásra kerül a négyéves oktatás programja; megismerhetik a tantárgyakat, az időbeosztást, a francia társintézményt, a különböző pályázatokat, egyúttal praktikus információk szerezhetők a felvételivel és az iskola működésével kapcsolatban.
Megtekinthető a négy évfolyam kipakolása is a legjobban sikerült feladatokkal; reklámtervek, termékcsomagolások, kiadványok, színházi plakátok, weboldalak. A kiállítás megtekintését ajánljuk mindazoknak, akik iparművészeti főiskolára szeretnének járni és grafikusok, Art Director-ok, csomagolástervezők, webdesignerek szeretnének lenni.

Az iskoláról
A VISART Művészeti Akadémia a párizsi Ecole d’Art Maryse Eloy társintézménye, 2004-ben kezdte meg működését Budapesten. Vizuális kommunikáció szakán párhuzamosan négy szakirányt tanulnak hallgatóink: reklám, multimédia (animáció és webdesign), csomagolás és grafikai tervezés (arculat, plakát, tipográfia, kiadvány).
A négyéves képzés végén a francia állam által elismert BA szintű diplomájukkal lehetőségük van hazai vagy külföldi Master programokra becsatlakozni, illetve azonnal elhelyezkedni vizuális szakemberként.
Már tanulmányaik alatt lehetőségük nyílik, hogy a szakmát közvetlen közelről tanulmányozzák és tanulhassák: nyári gyakorlaton vesznek részt nemzetközi ügynökségeknél, egy hónapos párizsi tanulmányi útra mehetnek a francia partneriskolába, vagy a hazai szakmai élet vezető képviselőinek előadásait hallgathatják órákon.

Infók
Helyszín: Budapest 1132 Váci út 60. (a Lehel piac metrómegállónál)
Időpont: 2013. január 19., szombat, 9.00-16.00 óráig
Telefon: 209 32 40
E-mail: info@visart.hu
Honlap: www.visart.hu
Blog: http://visart.blog.hu

Az érdeklődők részvételi szándékukat az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen jelezhetik:           06 1 209 3240, info@visart.hu

nyílt nap meghívó.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr65017577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása