Azok számára, akik megkezdik a Visartban a tanulmányaikat mérföldkő az első félév végén a „kipakolás”, vagyis az első hónapok munkáiból bemutatott kiállítás, mely egyben vizsga is.

Ilyenkor a hallgatók a félév során a szakmai tárgyaik feladataiból kiválogatják a 15-20, általuk legjobbnak ítélt alkotást és a saját felületükön, egy paravánon helyezik el azokat.

Nemcsak ezek a munkák, hanem az összes többi is, melyet egy mappában helyeznek el, a francia vizsgabizottság bíráló szemei elé kerülnek, s a diákok élőszóban prezentálják munkáikat számukra, válaszolnak kérdéseikre. A bizottság mindenkit meghallgat, majd nyilvánosan értékeli a munkákat és a prezentációt.

A második évtől nehezített a pálya, hiszen ekkor már nem elég magyarul elmondani koncepciójukat, ekkor már angolul vagy franciául zajlik a vizsga.

Idén így készültek a vizsgára az elsőévesek;

kipakolás_1.JPG

kipakolás_2.JPGkipakolás_3.JPGkiapkolás_8.JPGkipakolás_7.JPGkipakolás_6.JPGkiapkolás_8.JPGkiapkolás_10.JPGkipakolás_5.JPGkipakolás_4.JPG


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr495022997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása