Nyílt nap a Visart-ban!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

2014.01.08. 10:15

Hogyan lehet a legkönnyebben meggyőződni arról, milyen is valójában a Visart? Úgy, hogy a nyílt napon nemcsak a tanárokkal, oktatási igazgatókkal, de az itt végzett diákokkal is találkozni lehet. S ki lehetne hitelesebb forrás, mint az, aki maga is lehúzott éveket az iskola falai között?

A nyílt napon reggel 9.00-től délután 16.00 óráig folyamatosak a programok és garantált, hogy senki nem fog unatkozni. Amellett, hogy rengeteg információ szerezhető, mely segít a döntésben megtekinthetők a végzett diákok diplomamunkái is.

A résztvevők találkozhatnak az iskola vezetőivel és feltehetik nekik kérdéseiket, végzett diákok mesélnek szakmai pályafutásukról a jelenlegi növendékek pedig tanulmányaikról és az iskolai életről.
A 11.00 órakor kezdődő előadáson az iskola vezetői bemutatják az oktatási programot és az iskolát.

Időpont: 2014. január 18. szombat, 9.00 - 16.00 óra között

Helyszín: Modart Művészeti és Divatiskola, 1132, Budapest, Váci út 60.

A részvételi szándékot kérjük előre jelezni!

E-mail: info@visart.hu
Telefon: 06 1 209-3240


A bejegyzés trackback címe:

https://visart.blog.hu/api/trackback/id/tr995746369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása